Ditte Hofman Lessner

E-mail Print PDF
There are no translations available.

alt


Velkommen til min hjemmeside.

Jeg hedder Ditte Hofman Lessner og bor i Søborg med min mand og mine 3 døtre på 3, 8 og 10 år. Vi lever en holistisk og vegetarisk livstil med bevægelse som svømning, yoga og selvfølgelig Gyrotonic.-)

Jeg begyndte selv at træne Gyrotonic i New York, hvor jeg boede og gik på teaterskole. Jeg havde mange knæproblemer fra flere operationer pga. håndbold og danseteater. Træningen hjalp mig helt utroligt og eg blev inspireret til selv at blive Gyrotonic instruktør.

Jeg har de sidste 14 år arbejdet med GYROTONIC® træning. Og de seneneste 7 år behandlet med Kranio Sakral Terapi.

Det er to metoder, som både sammen og hver for sig, uden tvivl,  kan ændre din krop, sind og livsstil hvis du ønsker det!

Jeg underviser GYROTONIC® træning både som ene trænining eller som hold og tilbyder behandling med Kranio-Sakral Terapi.

Derudover underviser og vejleder jeg også kvinder før, under og efter graviditet, til at få så naturligt et forløb så muligt i en stærk krop og et roligt sind.

Jeg håber, at du vil finde den inspiration til krop og sind du søger på min hjemmeside, du er velkommen til at kontakte mig og jeg vil gøre mit bedste for at råde og vejlede dig.

 CV

Uddannelse:

2001- 2016 GYROTONIC® certificeret level 1 og 2 instruktør, Ladder og JSB GYROTONIC® specialised equipment, update kurser.

Skolen for Alternativ Terapi Anatomi/Fysiologi/Sygdomslærer RAB certificerende kursus. 

2007- 2017 Kranio-Sakral Terapi videruddannelse på Upledger Institute i Kbh. CST1, CST2, SER1, SER2, CST Advanced, afsluttende eksamen til Kranio Sakral Terapeut.

2015-2017 Shamanistisk Grundkursus hos Scandinavian Center for Shamanistic Studies, Universal Shaman aprenticeship og Master aprenticeship med Don Oscar Miro-Qusada

1999 - 2001 William Esper Studio – skuepiller uddannelse, New York

Opdager GYROTONIC® i Studio Riverside, New York, et af de første GYROTONIC studios. Genoptræner med Mastertræner Leda Franklin, knæskader fra håndbold og danseteater.

Anden fysisk baggrund: Ditte har desuden spillet håndbold i 12 år, og andre sportgrene, svømning, ridning, yoga, gået på Danseteater skole i Kbh og taget danse undervisning på The Place, London og Martha Graham, New York.

Arbejde:

Indehaver af Circle C Studio siden 2003. 
Freelance skuespiller fra 1999 i New York og siden fra 2004 i København.
Teater, kortfilm, reklame, speak.