referencer

E-mail Print PDF
There are no translations available.

"Min datter på 9 år har været på Yoga, Krea og Bevægelses camp denne sommer med Ditte og hun har haft det vidunderligt! jeg er så taknemmelig for at hun blev introduceret til Yoga, trommerejse, vegetarmad og Ditte Hofman Lessner style:-) En kæmpe gave for hendes dannelse. Tak!"

Christine Børge

skuespiller

"Min datter Felicia var på Yoga sommer camp og syntes det har været superfedt! Hun syntes det var rigtig spændende og bruger stadig nogle af de ting hun har lært."

Malene

selvstændig 

"Jeg har trænet hos Ditte i 10 år og det seneste år har været genoptræning efter en alvorlig hjerneblødning. Der sker vildt meget i hjernen når vi laver øvelserne på Gyrotonic maskinen, det åbner virkelig for højre side og arm. det er sådan man skal arbejde med kroppen, jeg har en meget bedre fornemmelse af armen, skulderen og benet efter træningen."

Thomas Vissing

selvstændig

"Jeg havde svære bækkenproblemer ifm graviditet. Både i løbet af graviditeten og efter fødslen havde jeg vanskeligt ved at gå pga smerter. Efter et par års smerte mødte jeg endelig Ditte. Efter en måneds intens træning og behandling kunne jeg gå uden for store smerter, og efter et par måneder kunne jeg stort set alt det, jeg kunne, inden graviditeten. 
Jeg har gået hos Ditte on and off i de 9 år, der er gået siden da. Hver gang har oplevelsen været den samme: jeg har i en periode glemt at fokusere på min krops behov, og så er smerterne tilbage. Det er ikke hendes skyld, når det går den gale vej! Ditte bringer mig på ret kurs igen, og det går hurtigt! 
Hvad er forskellen på Ditte og andre behandlere, jeg har prøvet? 
For det første Dittes blik på det behov, man har netop den dag, man er der. Hvor sidder smerterne, hvad skal forholdet være mellem træning og behandling netop den dag. 
For det andet hendes træner-mentalitet: Hun presser en ud, der hvor man ikke troede at man kunne komme, men aldrig derud, hvor det gør mere skade end gavn. Man opnår styrke, man opnår lydhørhed overfor sin krop, man opnår bedre balance mellem krop og sind. 
For det tredje hendes utroligt venlige væsen. Hun er bare en fornøjelse at være sammen med. Også når det gør ondt!"
Ina Rosen
Executive Director


"Jeg kunne allerede efter få træningstimer iagttage en mærkbar og synlig forbedring i nakke, ryg og lænd. Gyrotonic er et fantastik dynamisk træning system som skaber balance, smidighed og styrke indefra ud. Ingenting kommer af ingenting så det gælder også om at hænge i og være vedholdende."

Finn Nørgaard
Producer  

 

 

"Jeg har dyrket Gyrotonic i 7år hos Ditte, og er begejstret!  Blev opmærksom på træningsformen i et TV indslag på TV2 lorry og blev interesseret i blandingen af organiske cirkulære bevægelser og hård træning. Særligt holder jeg af den individuelle træning i det rolige og behagelige træningsstudie. Øvelserne bliver hele tiden korrigeret og tilpasset kroppen. Jeg har arbejder både med min holdning og styrkelse af ryg og mave og resten af kroppen uden at få sved på panden og alligevel er træningen mærkbar i dagene efter.
Nyder hver time fra først til sidst - FØR jeg begyndte på Gyrotonic smugkiggede jeg altid på uret hvornår en træningstime var slut."

Lil Witrup, 67 år
Psykolog